6 راهکار افزایش حد مجاز فروش

میزان حد مجاز فروش مشمول مالیات بر ارزش افزوده برای شما چقدر است؟

اول لازم است بدانیم که میزان حد مجاز فروش ما چقدر است تا بعد به این موضوع بپردازیم که برای افزایش این میزان، چه راهکار هایی وجود دارد.

مطابق ماده 6 قانون پایانه‌های فروشگاهی و سامانه مودیان، آن دسته از مودیانی که عضو سامانه مودیان که دارای فعالیت و سابقۀ مالیاتی می باشند، تا 5 برابر فروش اظهار شده در دوره مشابه سال قبل که مالیات آن را پرداخت یا ترتیب پرداخت داده باشند، در آن دوره ای که قرار دارند،‌ مجاز به فروش می باشند.

واحد‌های تازه تاسیس یا واحدهای فاقد سابقه مالیاتی (یا واحدهایی که  قبلاً‌ غیر فعال بوده و مجدد شروع به فعالیت کرده اند، با این قید که نسبت به دوره مشابه سال قبل فاقد فروش هستند)، در هر دوره به میزان  5 برابر معافیت موضوع ماده 101 قانون مالیات های مستقیم در سالی که شروع به فعالیت نمودند، مجاز به فروش می باشند.

به عنوان مثال و با توجه به معافیت سال 1403:

  • حد مجاز فروش آن دسته از مودیانی که عضو سامانه مودیان می باشند:      7،200،000،000 = 5 ×1،440،000،000
  • حد مجاز فروش آن دسته از مودیانی که عضو سامانه مودیان نباشند:     5،000،000،000 = 5 ×1،000،000،000

 

چه راهکار هایی برای افزایش حد مجاز فروش مشمول مالیات بر ارزش افزوده وجود دارد؟ (فروش معاف، ملاک عمل نیست)

  1. افزایش حد مجاز فروش از طریق پرداخت مالیات و عوارض متعلقه:

با پرداخت مالیات و عوارض مربوط به صورتحساب‌های صادره، حد مجاز فروش شما به‌صورت خودکار افزایش می‌یابد.

  1. افزایش حد مجاز فروش از طریق پرداخت یا ترتیب پرداخت بدهی مالیات بر ارزش افزوده دوره مشابه سال قبل:

در صورت تسویه یا تقسیط بدهی مالیات بر ارزش افزوده دوره مشابه سال قبل، حد مجاز فروش تا ۵ برابر افزایش می‌یابد.

  1. افزایش حد مجاز فروش از طریق ارائه تضمین با چک صیادی:

می‌توانید با ارائه چک صیادی به سازمان امور مالیاتی به‌عنوان تضمین، حد مجاز فروش خود را افزایش دهید. این چک تا زمان تعیین تکلیف اظهارنامه ارزش افزوده دوره مرتبط (مانند فصل تابستان) نزد سازمان باقی می‌ماند. بهتر است چک تضمینی حداقل چند روز قبل از تاریخ ۲۱ ماه تحویل داده شود.

  1. افزایش حد مجاز فروش از طریق دریافت وضعیت تأیید برای صورتحساب‌های ارجاعی:

صورتحساب‌هایی که اصلاح، ابطال، یا برگشت از فروش شده‌اند (صورتحساب‌های اصلاحی یا ابطالی) به‌صورت مضاعف حد مجاز مصرف می‌کنند. برای رفع این موضوع، خریدار باید روی صورتحساب اصلاحی یا ابطالی واکنش نشان دهد و فروشنده نسبت به اصلاح یا ابطال آنها اقدام نماید . بر این اساس به میزان اصلاحی و ابطالی فروش، حد مجازفروش در دوره‌ای که قرار دارد حفظ خواهد شد و اگر وضعیت صورتحساب به «عدم نیاز به واکنش»، «تأیید دستی» یا «تأیید سیستمی» تغییر یابد و صورتحساب اصلی ابطال نشده باشد، حد مجاز استفاده ‌شده به کارپوشه باز می‌گردد. در غیر اینصورت برای فروش در دوره مشابه سال بعد، حد مجاز فروش افزایش خواهد یافت.

  1. افزایش حد مجاز فروش از طریق تأیید پرداخت صورتحساب‌های خرید نسیه:

نظر به این که صورتحساب‌های خرید نسیه، دو بار کنترل می‌شوند: 1-  هنگام ثبت صورتحساب 2- هنگام تأیید دریافت/پرداخت توسط خریدار،‌ برای حفظ حد مجاز فروش صورتحساب های نسیه  لازم است:

در بخش «مشاهده صورتحساب‌های خرید نیازمند اقدام» در کارپوشه، صورتحساب‌های نسیه‌ای که فروشنده دریافت آن‌ها را ثبت کرده و نمایش داده می‌شود، خریدار باید نحوه پرداخت را تأیید کند. پس از تأیید و صحه گذاشتن بر نسیه‌ بودن، حد مجازی که مصرف شده بود، به فروشنده باز می‌گردد.

  1. افزایش حد مجاز فروش از طریق تأیید صورتحساب‌های خرید:

نظر به این که حد مجاز فروش منوط به پرداخت یا ترتیب پرداخت مالیات می‌باشد و از آنجایی که اعتبار مالیاتی خرید برای فروشنده در مانده بدهی مالیاتی تاثیر مستقیم دارد، لذا برای افزایش اعتبار و احتساب مالیات پرداختی، توصیه می‌گردد، مودیان با ورود به کارپوشه خود، بطور مستمر صورتحساب‌های خریدی که اعتبار مالیاتی ارزش افزوده دارند را تأیید نمایند که به محض تأیید، حد مجاز فروش در داشبورد مدیریتی به‌روزرسانی و افزایش می‌یابد. این حد مجاز، در دوره مشابه سال بعد، قابل استفاده خواهد بود.

 

 

اخبار مرتبط

افزایش حد مجاز فروش

6 راهکار افزایش حد مجاز فروش

میزان حد مجاز فروش مشمول مالیات بر ارزش افزوده برای شما چقدر است؟ اول لازم است بدانیم که میزان حد مجاز فروش ما چقدر است تا بعد به این موضوع بپردازیم که برای افزایش این میزان، چه راهکار هایی وجود دارد. مطابق ماده 6 قانون پایانه‌های فروشگاهی و سامانه مودیان، آن دسته از مودیانی که عضو سامانه مودیان که دارای فعالیت و سابقۀ مالیاتی می باشند، تا 5 برابر فروش اظهار شده در دوره مشابه سال قبل که مالیات آن را پرداخت یا ترتیب پرداخت داده باشند، در آن دوره ای که قرار دارند،‌ مجاز به فروش می باشند. واحد‌های تازه تاسیس یا واحدهای فاقد سابقه مالیاتی (یا واحدهایی که  قبلاً‌ غیر فعال بوده و مجدد شروع به فعالیت کرده اند، با این قید که نسبت به دوره مشابه سال قبل فاقد فروش هستند)، در هر دوره به میزان  5 برابر معافیت موضوع ماده 101 قانون مالیات های مستقیم در سالی که شروع به فعالیت نمودند، مجاز به فروش می باشند. به عنوان مثال و با توجه به معافیت سال 1403: حد مجاز فروش آن دسته از مودیانی که عضو سامانه مودیان می باشند:      7،200،000،000 = 5 ×1،440،000،000 حد مجاز فروش آن دسته از مودیانی که عضو سامانه

ادامه...

حضور شرکت معتمد همراه فن آوا در نشست آشنایی صنف طلافروشان شمیرانات با سامانه مودیان و پایانه‌های فروشگاهی

نشست آشنایی صنف طلافروشان شمیرانات با سامانه مودیان و پایانه‌های فروشگاهی برگزار شد. در نشستی که در تاریخ ۲۰ آبان ۱۴۰۳ با حضور رئیس مرکز تنظیم مقررات نظام پایانه‌های فروشگاهی و سامانه مودیان و نمایندگان شرکت‌های معتمد مالیاتی برگزار شد، اعضای صنف طلافروشان شمیرانات با کاربردها و مزایای سامانه‌های مودیان و پایانه‌های فروشگاهی آشنا شدند. در این نشست، اشکان هراتی رئیس مرکز تنظیم مقررات نظام پایانه‌های فروشگاهی و سامانه مودیان، بر ضرورت استفاده از سامانه مودیان و پایانه‌های فروشگاهی برای شفاف‌سازی تراکنش‌های مالی و رعایت قوانین مالیاتی تأکید کرد و به نقش این سامانه‌ها در بهبود فرایندهای مالی و ارائه خدمات بهتر به مشتریان پرداخت. همچنین، به درخواست اداره کل امور مالیاتی شمیرانات، شرکت معتمد همراه فن آوا با استقرار میز خدمت در این نشست، به ارائه خدمات و پاسخگویی به سوالات اعضای صنف طلافروشان اقدام کرد. گفتنی است که ریاست مرکز تنظیم مقررات نظام پایانه‌های فروشگاهی و سامانه مودیان و هیأت همراه از میز خدمت شرکت معتمد همراه فن آوا بازدید کردند.    

ادامه...
نظام پایانه فروشگاهی و سامانه مودیان

مسولیت های اشخاص (غیر از مودی) در نظام پایانه‌های فروشگاهی و سـامانه مودیان

آیا می‌دانید که گروه‌ها و نهادهای مختلفی در نظام پایانه‌های فروشگاهی و سامانه مودیان، مسولیت‌های مشخصی در قبال مودیان دارند؟ نظام پایانه‌های فروشگاهی و سامانه مودیان، یک چارچوب نظارتی و اجرایی در ایران است که برای بهبود شفافیت مالی و جلوگیری از فرار مالیاتی ایجاد شده است. این سیستم وظایف و مسئولیت‌های متعددی را بر عهده نهادهای دولتی و اجرایی قرار داده است تا با همکاری متقابل، کنترل و مدیریت مالیاتی کشور را به بهترین شکل انجام دهند. هر یک از این نهادها دارای مسئولیت‌های خاص و معینی هستند که در قانون تعیین شده است. در ادامه، به شرح وظایف و مسئولیت‌های نهادهای مختلف در این نظام خواهیم پرداخت: 1- هیأت وزیران بر اساس تبصره ماده ۲، هیأت وزیران مسئولیت مهمی در تعیین فهرست مودیانی دارد که قادر به عضویت در سامانه مودیان نیستند و نمی‌توانند صورتحساب الکترونیکی صادر کنند. این اقدام برای حمایت از برخی مودیان که ممکن است به دلایل خاصی قادر به پیوستن به سامانه نباشند، بسیار مهم است. در واقع، هیأت وزیران با تشخیص و اعلام این فهرست، امکان دسترسی برخی از مودیان را به فرآیندهای خاص در سیستم فراهم یا محدود می‌کند. 2- وزیر امور اقتصاد و دارایی وزیر امور اقتصاد و دارایی یکی از

ادامه...
اظهار نامه مالیات بر ارزش افزوده دوره تابستان 1403

تمدید مهلت ارسال اظهارنامه مالیات بر ارزش افزوده دوره تابستان ۱۴۰۳

مهلت ارسال، اصلاح ، تکمیـل و اسـترداد اظهارنامه مالیات بر ارزش افزوده دوره تابستان ۱۴۰۳ از طریـق سامانه مودیان، تا حداکثر ۱۴۰۳/۰۸/۲۹ تمدیـد شد. مطابق بخشنامه جدید سازمان در تاریخ ۱۴۰۳/۰۸/۰۷ مهلت ارسال، اصلاح،‌ تکمیل و استرداد اظهارنامه مالیات بر ارزش افزوده دوره تابستان 1403 از طریق سامانه مودیان،‌ تا حداکثر روز سه شنبه 1403/08/29 تمدید شد.     در تصویر زیر، متن این بخشنامه را می توانید مطالعه نمایید.  

ادامه...
پشتوانه سرمایه و تجارت شما
کلیه حقوق برای «شرکت معتمد همراه فن‌آوا» محفوظ می باشد. 2024©